| Nasi Klienci | Czartery | Rejsy | Kursy/Obozy | Regaty/Wydarzenia | Jachty/Szkutnictwo | Osprzęt/Wyposażenie | Pontony/Łódki/Kajaki | Silniki | Żagle | Windsurfing/Nurkowanie | Ekwipunek | Ubezpieczenie | Pogoda | Sails | Forum | Zejman | Poszukiwani | Wolno Koja | Ogłoszenia |

Pytanie brzmiało :

Czy ktoś może się ze mną podzielić swoją opinią na temat stoczni Navicom z Poznania?

Raz kupiłem od gościa jacht i więcej moja noga tam nie stanie. Polecam natomiast Stalową Wolę. Robią tam solidnie, nie oszczędzają na materiałach(jak w poznaniu) i szanują klienta.

romland@pro onet.pl

Daj se chłopie spokój

zbyszek@hobbyn.com.pl

ratuj sie kto moze , niefachowi , niesolidni , partacze nie dotrzymuja zadnych terminow raz pomagalam przy kupowaniu tam jachtu najchetniej bym ich...

kaskaolejnik@poczta.onet.pl

Zdecydowanie odradzam.Należałoby coś zrobić aby ta pseudo firma przestała istnieć.Uważam,że dotychczsowe odpowiedzi na pytanie są i tak delikatne.

g

Zdecydowanie odradzam.Należałoby coś zrobić aby ta pseudo firma przestała istnieć.Uważam,że dotychczsowe odpowiedzi na pytanie są i tak delikatne.

gekiert@pro.onet.pl

Jestem zawodowym szkutnikiem, widziałem w życiu różne rzeczy ale ich roboty niemożna nazwać nawet amatorszczyzną.

J

W jachcie shrzanią nawet to czego nie da sie normalnie popsuć ,oszczędzają na materiale,nie liczą się z klientem. Polecam używane roczne i dwuletnie jachty z "Ahoja" ; przystępne ceny ,solidne wykonanie,mocne kadłuby,bogate wyposażenie

Mirek

Udziel własnej odpowiedzi na pytanie

Podpis :

Copyright Cybernet Systems s.c. Design-Frazir Opieka-Andrzej Pochodaj